Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns ptr ca nu stie nimeni sa imi raspunda: sunt medic rezident anul 2,deci fct de baza la spital si mai am un contract de munca la o firma.;intrebarea mea este:cine imi va plati medicalul si ce indemnizatie ptr crestre copil voi primi avand in vedere ca functia de baza este la spital unde salariul e..de bugetar, iar la firma respectiva obtin un salariu destul de bun.Mentionez ca la ambele locuri de munca indeplinesc stagiul de 12 luni inainte de nasterea copilului(in toamna anului 2009).
Multumesc,
Este destul de interpretabil si se refera la un singur loc de munca. Ce treaba are statul sau inspectorii ITM daca omul vrea sa munceasca 16 ore pe zi. Nu am gasit nicaieri sa fie interzis expres acest lucru. insa am intalnit in practica numeroase cazuri de persoane care sunt angajate cu norma intreaga la 2 angajatori.
Si eu am intalnit in practica 2 joburi cu norma intraga , dar avea un program o zi da , una nu!...si uite asa omul muncea de dimineata pana seara de luni pana duminica.