d_doinita 
	    	Utilizator

d_doinita 
	    	Utilizator	    

catalin7 
	    	Utilizator

catalin7 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 Mihaela Stefan	                   

Buna ziua! Sunt in plin proces de divort, si va urma partajul. Am impreuna cu sotul meu doi copii, dintre care unul minor. Copiii raman la mine. Vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)
	                    Mihaela Stefan	                   

Buna ziua! Sunt in plin proces de divort, si va urma partajul. Am impreuna cu sotul meu doi copii, dintre care unul minor. Copiii raman la mine. Vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)

Antonia Laura	                   

Situatia este urmatoarea:vreau sa divotez pentru ca el are alta relatie si avem o casa construita cu credit ipotecar pe 20 de ani.In cazul asta cum se impart ... (vezi toată discuția)
	                    Antonia Laura	                   

Situatia este urmatoarea:vreau sa divotez pentru ca el are alta relatie si avem o casa construita cu credit ipotecar pe 20 de ani.In cazul asta cum se impart ... (vezi toată discuția)

amir10	                   

Buna ziua,
Pe 21 august, am divortat la notariat de comun acord in luna august (avem si un copil de 2 ani care a ramas in ingrijirea mea). Ne-am inteles ... (vezi toată discuția)
	                    amir10	                   

Buna ziua,
Pe 21 august, am divortat la notariat de comun acord in luna august (avem si un copil de 2 ani care a ramas in ingrijirea mea). Ne-am inteles ... (vezi toată discuția)