avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita-fara bunuri,fara loc de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita-fara bunuri,fara loc de munca-prescrierea datoriei

in 2007 am luat un credit,am platit ratele timp de 1 an,duoa aceea nu am mai platit....azi am primit o instiintare de executare silita..ce pot sa patesc?bunuri pe numele meu nu am,loc de munca nu am si din pacate nici bani nu am ca sa platesc...
care e termenul de prescriere in astfel de cazuri? ma gandeam ca deja e prescrisa....scriau ca in tremen de 5 zile pot sa contastez...are rost? macar sa aman un pic executare?
Cel mai recent răspuns: ContSters323967 , utilizator 15:39, 28 August 2014
Puteti contesta executarea daca aveti cum s-o motivati. In cazul dvs. insa, neavand bunuri proprii, nici venituri, nici loc de munca, cum ati putea sa achitati datoria in acest moment? Daca se constata ca ati contestat cu rea credinta, v-ati mai "pricopsi" si cu o amenda data de catre instanta de judecata.
exact! abuzul de drept se sanctioneaza:D
am inteles...si intrebarea mea in legatura cu prescriere?
pe cati ani era creditul

fiecare rata se prescrie separat....si asta daca pentru cele presupuse nu a intervenit in cursul prescriptiei o intrerupere sau suspendare

sau daca nu exista motive de repunere in termenul de prescriptie:)
creditul am luat in iulie 2007 pe 5 ani,am platit ratele 1 an

Alte discuții în legătură

Calcularea prescrierii-intrerupere puncuskaa puncuskaa am luat un credit pe 5 ani in 2007 iulie,am platit un an si cam atat.....inteleg ca se prescrie in 2015 (2007+5 ani+3 ani)...saptamana aceasta am primit o ... (vezi toată discuția)
Termen prescriere sbpackard170 sbpackard170 As avea o intrebare: Am avut un credit de 55 000 lei, din care am platit 28 000 lei, apoi ratele urmatoare au fost trecute la restanta. Am ajuns in faza ... (vezi toată discuția)
Prescrierea unei datorii CORINAANICA CORINAANICA BUNA ZIUA, am tot citit despre prescrierea unei datorii si as avea si eu o intrebare: daca creditul este facut in 2006 s-a platit un an la el si dupa aceea ... (vezi toată discuția)