avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dobandire teren nedeclarat la cadastru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dobandire teren nedeclarat la cadastru

Buna ziua!
Avem urmatoarea situatie in care o persoana cumpara o suprafata de teren si casa cu contract de vanzare cumparare acum 14 ani dar suprafata inscrisa in contract si inregistrata la cadastru este mai mica decat suprafata reala de teren. Care este procedura de a deveni proprietar si pe aceasta diferenta de teren?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Teren dobandit cu acte in regula dar masuratori eronate Caius M Caius M Am cumparat un teren intravilan-curti constructi, inscris in CF inclusiv cu numar Topo si constatat ca suprafata terenului difera cu peste 2% fata de ... (vezi toată discuția)
Diferenta suprafata in acte si din masuratori ghitaiulia2000 ghitaiulia2000 Buna ziua. Doresc sa cumpar o casa cu teren, dar diferenta intre suprafata din acte si cea din masuratori este foarte mare (cam 70% in plus). Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Modificare rol fiscal. posibil? CIPRIAN.V CIPRIAN.V 1.Un contract de vanzare- cumparare s-a perfectat pentru un imobil cu o suprafata de 4500 mp teren si o casa, in anul 1997. 2. Nu s-a facut cadastru, s-a ... (vezi toată discuția)