ma numesc irina sunt din gorj acu vreo 3 anii am avut alocatie monoparentala deoarece eram un singur parinte care isi creste cei doii copii si primeam 100leii acu un an am aflat ca trebuie sa dau banii inapoi deoare ce aveam un cont la apia unde imi intrau banii pt agricultura dar cand am facut dosar de alocatie nu mi sa spus nimic mentionez ca terenu pentru care primeam banii era al bunicii mele acu trebe sa dau inapoii 19000leii noii eu am doar alocatie si sotu salariu de 850 leii de unde sa dau atatzia banii inapoii va rog ajutatzima va multumesc :(
va multumesc doamna avocat dar cred ca acu este prea tarziu sa contest pt ca a trecut un an de cand mia venit notificarea si am achitat deja 600lei din cei 1900 miau mai ramas 1300lei sa dau la care mi sau adaugat penalitati pt ca nu am mai avut de unde sai dau.acum am vazut si ieu la tv ca mamele care au loat indemnizati si care trebuiau sa dea banii inapoii sa nui mai dea dar nujtiu dak este valabil si pt mn va multumesc pt ca imi raspundetzii