Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
odata cu incasarea onorariului era OBLIGAT CA, MACAR DIN PUNCT DE VEDERE TEHNIC, recursul sa fie sustenabil.
Buna ziua,
In cadrul unei actiuni civile indreptate impotriva unui abuz exercitat de un executor judecatoresc, am fost reprezentat atat pe fond cat si in calea de atac de un avocat, in final pierzand, practic, procesele.
In motivarea instantei de recurs se specifica ca actiunea de recurs, din punct de vedere tehnic, nu este corecta, aceasta necriticand de fapt motivarea insatntei de fond sub aspectele legale invocate de aceasta. Evident, prin respingerea recursului, nu mi s-au acordat cheltuielile de judecata constand in principal in onorariul avocatului.
In conditiile in care am platit un avocat tocmai pentru a nu intampina probleme tehnice, instanta de recurs arata ca acesta nu si-a facut bine treaba, nu sub aspectul pledoariei, ci strict tehnic, sugerand o greseala profesionala a avocatului.
Eu stiu ca am platit onorariile cerute TOCMAI CA SA NU EXISTE GRESELI TEHNICE!
Va rog sa-mi spuneti in ce fel as putea sa-mi recuperez prejudiciul.
Multumesc!