avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cat timp dureaza o cercetare penala?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cat timp dureaza o cercetare penala?

Buna seara!
In 2003 am fost acusat pe nedrept de vatamare corporala si sechestru de persoana.Dupa instiintarea mea si declaratia mea, am fost retinut 24h si pe urma liberat. Dupa aproape 6 luni de la aceasta urata esperienta, timp in care nu s-a intamplat nimic si nu am parasit vechiul domiciliu, parasesc tara pt. a continua studiile si a incepe o noua viata alaturi de viitoarea sotie.
Dupa 11ani aflu intamplator ne fiind in tara ca sunt acusat si gasit vinovat pt. ce am fost acusat in 2003.
Intrebarile mele sunt:
1) cat timp dureaza o cercetare penala?
2) dupa cat timp se prescrie o cercetare penala?
Editat de moderator simonette12- motiv : aranjare text in pagina
Ultima modificare: Duminică, 31 August 2014
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: Rachid12 , utilizator 14:09, 9 Septembrie 2014
Poate ma lamuriti exact in ce stadiu se afla dosarul.
Buna seara! M-am informat si dosarul nu a fost redactat, as avea inca dreptul la apel!
Va multumesc, o seara si weekend placut!
Apelul se declara dupa ce primiti copia minutei, nu hotararea redactata.
Buna ziua!
Asa este, aveti dreptate!
Si va rog sa ma scusati, daca modul meu de a ma esprima si explica nu este profesional.
Credeti-ma, nu am mai trecut pana acum prin asa experiente!
Va multumes, o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare definitiva, situatii de rejudecare matei32865 matei32865 O cunostinta ,a fost condamnat in lipsa. Nu a fost prezent la cercetare, proces,etc El a plecat din tara cu mult inainte de a se petrece judecata. Nu a mai ... (vezi toată discuția)
Imputernicire avocatiala Rachid12 Rachid12 Buna seara! Intrebarea mea este urmatoarea: Ce raspundere juridica are avocatul caruia i s-a facut o imputernicire avocatiala? Va explic mai ... (vezi toată discuția)
condamnare ,extradare si beneficii. tovarashu tovarashu Am cautat tot internetul si este greu sa ma sfatuiasca cineva. Am o condamnare in tara de 2 ani si 6 luni pentru furt calificat(am furat peste dintr-un iaz ... (vezi toată discuția)