avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pachet compensare la plecarea din firma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pachet compensare la plecarea din firma

Bună ziua,
Acum 4 luni am angajat o persoana foarte capabilă pe o poziție de director în firma al cărei administrator sunt.
Mai sunt câteva zile și se încheie perioada de proba, dar persoana pe care am angajat-o acum 4 luni dorește sa se retragă.
Amândoi suntem de acord cu încetarea contractului individual de muncă, dar vreau să ofer intre 4 și 6 salarii compensatorii pentru colaborarea foarte bună.
Va rog sa-mi spuneți dacă este în regula, pot oferi acest pachet drept compensare sau așa zisul evit package, încalc vreo lege?
Aveți o recomandare pentru aceasta situație?
Mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 1 Septembrie 2014
MihaiPGA, utilizator
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 14:01, 8 Septembrie 2014
Dupa cum vedeti la punctul 4 este o cheltuiala deductibila. Atata timp cat se vor plati taxele nimeni nu va poate zice nimic.

In plus va poate aduce garantia ca nu se va angaja la concurenta dumneavoastra iar fiscul digera usor astfel de situatii.
Mulțumesc frumos pentru răspuns.
cred ca puteti sa-i acordati la ultimul salariu un bonus pentru performanta, similar cam cu ce primesc cei din vanzari (salariu fix + comision); ar fi nevoie sa faceti si un act aditional la cim

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere ContSters369809 ContSters369809 a am un salon de infrumusetare.angajatele nu fac performanta,concurenta neloiala (dupa program cheama clientii salonului acasa)cum le schimb ? ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala omumaro omumaro Buna ziua, doresc sa aflu mai multe detalii despre concurenta neloiala si anume: Am infiintat un PFA cu activitate principala \"9511 repararea calculatoarelor ... (vezi toată discuția)
Obligatii contractuale manteli manteli Buna Ziua, De un an de zile sunt angajat la o fabrica. In contractul de munca au o clauza cum ca 2 ani dupa ce plec de la ei sa nu ma angajez la o firma ... (vezi toată discuția)