avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Avertizări, Banări Banări IMPORTANT!
Discuție deschisă în Banări

IMPORTANT!

Banarile sunt sanctiuni aplicate de adminii Avocatnet acelor utilizatori care incalca in mod repetat regulile comunitatii.

Acumularea a 3 banari in 3 luni are ca si consecinta banarea permanenta. Cine doreste sa activeze pe forum trebuie sa se supuna regulilor, ele nu sunt create cu scopul de a ingradi activitatea utilizatorilor ci pentru a asigura mentinerea standardului de comunicare al Avocatnet.ro.

Cel mai aspru sunt sanctionate incalcarile punctelor 2.1, 2.2, 2.5 si 2.11 din Regulamentul de postare pe care il puteti citi aici:
www.avocatnet.ro/forum/main/...

Acest sistem de sanctionare se aplica incepand cu data de azi, 3 septembrie 2014.
Multumim pentru intelegere!
Ultima modificare: Marți, 24 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Avertisment user @aidu. andreigrigoriu andreigrigoriu Utilizatorul aidu primește din nou avertisment pentru postarea repetată a unor întrebări asemănătoare. Îi repetăm, Regulametul forumului ... (vezi toată discuția)
Important! Admin Admin Avertismentele sunt sanctiuni aplicate de moderatorii sau adminii Avocatnet acelor utilizatori care incalca regulile comunitatii. Acumularea a 3 ... (vezi toată discuția)
Avertisment user @thran  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Userul [b]@thran [/b] primeste avertisment pentru incalcarea in mod repetat a prevederilor art. 2.1 si 2.2 din Regulamentul forumului Avocatnet. 2.1. Nu ... (vezi toată discuția)