avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Avertizări, Banări Avertismente Avertisment user @aidu.
Discuție deschisă în Avertismente

Avertisment user @aidu.

Utilizatorul aidu primește din nou avertisment pentru postarea repetată a unor întrebări asemănătoare.

Îi repetăm, Regulametul forumului prevede:

,,3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topicurile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori.
încălcarea în mod repetat a pct. 3.3 din regulamentul de postare în Forum, pentru modalitatea injurioasă de adresare prin sistemul intern de mesagerie, precum și pentru ignorarea atenționărilor primite în Forum și prin intermediul mesageriei private.,,

În consecință, îl invit pe userul @aidu să observe și faptul că banările repetate atrag banarea permanentă:

,,Subiect: IMPORTANT!
Banarile sunt sanctiuni aplicate de adminii Avocatnet acelor utilizatori care incalca in mod repetat regulile comunitatii.

Acumularea a 3 banari in 3 luni are ca si consecinta banarea permanenta. Cine doreste sa activeze pe forum trebuie sa se supuna regulilor, ele nu sunt create cu scopul de a ingradi activitatea utilizatorilor ci pentru a asigura mentinerea standardului de comunicare al Avocatnet.ro.

Cel mai aspru sunt sanctionate incalcarile punctelor 2.1, 2.2, 2.5 si 2.11 din Regulamentul de postare pe care il puteti citi aici:
www.avocatnet.ro/con ...

Acest sistem de sanctionare se aplica incepand cu data de azi, 3 septembrie 2014.
Multumim pentru intelegere! ,,

Alte discuții în legătură

Important! Admin Admin Banarile sunt sanctiuni aplicate de adminii Avocatnet acelor utilizatori care incalca in mod repetat regulile comunitatii. Acumularea a 3 banari in 3 luni ... (vezi toată discuția)
Important! Admin Admin Avertismentele sunt sanctiuni aplicate de moderatorii sau adminii Avocatnet acelor utilizatori care incalca regulile comunitatii. Acumularea a 3 ... (vezi toată discuția)
Avertisment user aidu Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Utilizatorul [i]aidu[/i] primește din nou avertisment pentru încălcarea în mod repetat a pct. 3.3 din regulamentul de postare în Forum, pentru modalitatea ... (vezi toată discuția)