avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Serviciul militar efectuat, cu diagnosticul de ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Serviciul militar efectuat, cu diagnosticul de surditate accentuata

nascut in 1960, in anul 1978 am fost chemat la recrutare,am fost diagnosticat cu surditate accentuata,tip receptie ,hotararea comisiei a fost apt pentru serviciul militar necombatant pace si razboi,iar in anul 1980 am fost incorporat cu acelasi diagnostic si aceasi hotatare a comisiei medicale.am facut armata 1an si 3luni la arma.va rog sa mi spuneti daca trebuia sa fac armata cu acest diagnostic
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 03:53, 6 Septembrie 2014
da, trebuia să faceți armata. dacă ați fi fost declarat inapt era altceva.
depinde la ce armă ați făcut-o.
infanterie
nici o problemă atunci, așa trebuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutati o persoana cu handicap - poate da in judecata statul sau ministerul apararii nationale? cornaca cornaca Subiect: Pot da in judecata statul sau Ministerul Apararii Nationale? Scriu in numele si pentru un bonlav Psihic .Poate cineva stie ce se poate face ... (vezi toată discuția)
Poate obtine pensie de invaliditate ? doderosandro doderosandro Cu deosebita stima va rog daca aveti un pic de timp liber. am un frate bonlav Speta: In anul 1981 Florin a fost chemat la recrutare pentru a fii incorporat ... (vezi toată discuția)
Varsta la care ma pot pensiona ContSters436693 ContSters436693 Sunt nascut in ianuarie 1966,am un handicap accentuat .Boala a fost diagnosticata in 1982 si am fost scutit de armata in 1984 ca inapt pe timp de pace si apt ... (vezi toată discuția)