avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... REABILITARE TERMICA
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

REABILITARE TERMICA

primaria a cerut prin 2009 dosare pt reabilitare termica. de atunci, au mai cerut ceva documentatie tehnica prin 2013, dar nimic concret. noi suntem interesati macar de reabilitarea acoperisurilor, pt ca blocul este construit prin 1950 si este acoperit cu tigla ceramica (este f scumpa si nu putem face acoperis nou cu tabla ondulata pt cat tine un apartament ca stricam aspectul, dar aspectul din interiorul apartamentelor ne apartine, chiar daca tavanele sunt pline de umezeala). neoficial, se zvoneste ca n-ar rezista blocul si ca nu mai intra in reabilitare. cine cunoaste forul superior primariei pt a afla daca sunt fonduri, daca s-au repartizat. daca blocul nu rezista nu stiu la ce, nu se poate repara la reabilitare? poate cunoaste cineva mai bine ce trebuie facut. multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 01:22, 6 Septembrie 2014
pai...care este legatura dintre reabilitarea termica si acoperis ?

P.S. ca sa schimbi acoperisul , clar trebuie schimbata si structura din care este facut (lemn,metal...etc) , si posibil sa nu reziste structura blocului....ca deh....din 1950 si pana acum , sa tot fie vreme .

dar despre care primarie este vorba ?
@separatistule, nu exista nici o legatura, doar ca de acolo se incep reabilitarile, de la acoperis in jos. #-o
Reabilitarea intereseaza fatada imobilului,ori dv ridicati neajunsuri la acoperis
Sunt 2 lucrari distincte
Daca reabilitarea este conditionata de birocratia autoritatii locale,acoperisul este parte comuna,pentru care asociatia de proprietyari are obligatia sa se implice pentru buna functionare a partilor comune instalatii si constructii din imobil
Solicitati presedintelui de asociatie sa aiba in vedere situatia acoperisului,pe care sa o supuna dezbaterilor adunarii generale urmatoare
Ultima modificare: Vineri, 5 Septembrie 2014
ynocentta, utilizator
multumesc pentru sustinere Ynocentta....
reabilitarea termica se face ,pe fatada unei cladiri/bloc, cu polistiren expandat 6-8 sau si 10 cm grosime , pentru o eficienta mai mare .
acoperisul ....este alta mancare de peste domnule thran .
DOAR pentru dumneavoastra si pentru inocenta, care nu stiti cu ce se mananca reabilitarea unui condominiu, astept sa va interesati si sa va cereti scuze!!
Reabilitarea se face incepand cu terasa si terminand cu subsolul, inclusiv geamurile, deci NU doar fatada!!!

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am nevoie de un sfat in legatura cu o problema. }n ... pandatao pandatao Buna ziua! Am nevoie de un sfat in legatura cu o problema. }n 2016 am infiintat asociatia de proprietari, tocmai pentru reabilitarea termica a blocurilor. ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica bloc si acoperis noemi r noemi r In blocul nostru se doreste sa se faca o reabilitare termica. Am o intrebare in cadrul reabilitarii termice intra in mod automat si acoperisul, sau se refera ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea termica a acoperisului catalinmos catalinmos Buna ziua, Locuiesc in Brasov, intr-un bloc cu 4 etaje si 2 scari, un total de 35 de apartamente si din nefericire, locuiesc la etajul 4. S-a inceput ... (vezi toată discuția)