avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Prelungire garantie produs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Prelungire garantie produs

Am achizitionat o poseta; termenul de garantie era de 30 zile. Dupa mai putin de doua saptamani s-a descusut o bareta. Firma care mi-a vandut-o a asigurat reparatia acesteia, dar perioada de reparatie a dutat 16 zile, ca urmare garantia a expirat exact in ziua in care mi-au adus-o. Firma nu a prelungit garantia, motivand ca in cazul in care se mai defecteaza inca o data, nu ar mai fi asigurat repararea acesteia. Eu stiam ca PERIOADA DE GARANTIE SE PRELUNGESTE CU DURATA DE TIMP CAT PRODUSUL S-A AFLAT IN SERVICE PENTRU REPARATII!!! Nu este valabil pentru orice produs?????
Cel mai recent răspuns: iancucristiana , utilizator 14:12, 7 Septembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie dupa reparatie dariad dariad Am returnat la magazin pentru reparatie un radiator cu halogen la care s-a ars un element. Am predat produsul pe data de 6 (sambata), iar garantia de 24 de ... (vezi toată discuția)
Garantii legea 449/2003 dorianmona dorianmona 1.perioada in care telefonul meu aflat in garantie a fost la reparat ( de doua ori cate o saptamana de fiecare data) se adauga la cei 2 ani de garantie pe care ... (vezi toată discuția)
Produs spart prezentat la garantie oana_gheorghiu oana_gheorghiu Buna ziua. Pe data de 7.04.2015, la compania noastra s-a prezentat la garantie o d-soara cu un produs achizitionat de la noi . Produsul respectiv prezinta ... (vezi toată discuția)