avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ordonanta presedintiala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ordonanta presedintiala

Buna ziua,
am vazut deseori pe diferite portaluri ale unor judecatorii din Romania ref la executare contestatorul depune cerere la judecatorie avand ca obiect ,, ordonanţă preşedinţială suspendare executare,,
Care este legea se poate beneficia de aceassta ordonanta?
Care sunt conditiile?
Va rog...
Cel mai recent răspuns: Av. IoanaB , Avocat 00:19, 21 Septembrie 2014
Puteti gasi conditiile ce trebuie intrunite pentru inregistrarea unei astfel de cereri in codul de procedura civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala pentru suspendarea judecatii aidu aidu In conditiile in care instanta nu vrea sa dispuna suspendarea facultativa, in temeiul ca exista urmatoarele: 1. cercetare penala pt marturie mincinoasa in ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita in regim de urgenta? htdwoodtrade htdwoodtrade Buna seara. Sora mea este executata silit intr-un contract de credit in care este girant. A formulat contestatie la executare silita pe anumite considerente, ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita Borza Borza Buna, va rog sa ma lumineze cineva in urmatoarea problema.Am depus o contestatie la executare prin care am cerut ca prin incheiere sa se suspende executarea ... (vezi toată discuția)