Mihail Hritcu 
	    	Consilier juridic

Mihail Hritcu 
	    	Consilier juridic	    

Anca T. 
	    	Utilizator

Anca T. 
	    	Utilizator	    

Mihail Hritcu 
	    	Consilier juridic

Mihail Hritcu 
	    	Consilier juridic	    

Anca T. 
	    	Utilizator

Anca T. 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ElenaStana	                   

firma la care a lucrat sotul meu este in insolventa si nu lea mai platit salarile de 11 luni si de aceea si'a bagat demisia cu art. 79 /8 codul muncii ,mai ... (vezi toată discuția)
	                    ElenaStana	                   

firma la care a lucrat sotul meu este in insolventa si nu lea mai platit salarile de 11 luni si de aceea si'a bagat demisia cu art. 79 /8 codul muncii ,mai ... (vezi toată discuția)

Monica H.	                   

daca o societate este in faliment iar eu ca si creditor am de recuperat bani de la aceasta societate insa nu am fost notificat de lichidator sa depun cerere de ... (vezi toată discuția)
	                    Monica H.	                   

daca o societate este in faliment iar eu ca si creditor am de recuperat bani de la aceasta societate insa nu am fost notificat de lichidator sa depun cerere de ... (vezi toată discuția)

bge	                   

T

Subsemnata , lichidator judiciar desemnat în dosarul cu numărul de mai sus, referitor la Cererea de repunere in termen si Cererea de ... (vezi toată discuția)
	                    bge	                   

T

Subsemnata , lichidator judiciar desemnat în dosarul cu numărul de mai sus, referitor la Cererea de repunere in termen si Cererea de ... (vezi toată discuția)