avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificare clasa energetica apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificare clasa energetica apartament

Buna ziua!! In 2012 am cumparat un apartament cu clasa energetica C....asa scria in contract , dar eu nu l-am vazut si doresc sa vand acum acest apartament. Fara sa stiu, am scos alt certificat si acum apartamentul a primit clasa energetica B. Cei care cumpara ( prin prima casa) au depus la banca documentatia si cer sa fac o modificare la cartea funciara, pentru ca ei nu admit ca si garantie un apartament in clasa energetica C. Se poate asa ceva?
Nu inteleg de ce nu se ia in considerare noul certificat!!

Alte discuții în legătură

Problema cu antecontract prima casa gcv gcv buna ziua.am si eu o problema.am facut si eu o promisune bilaterala de vanzare cumparare pt un apartament,am luat avans 500 euro,am depus toata documentatia ... (vezi toată discuția)
Certificat energetic pentru credit prima casa rusuaurora rusuaurora Buna ziua doresc sa achizitionez un apartament prin Programul Prima Casa, incerc de la sfarsitul anului2010 insa banca pe care am ales-o imi tot cere tot ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciara-sarcini- danbae@yahoo.com danbae@yahoo.com Buna ziua! Am cumparat un apartament,iar cand am cerut un extras de carte funciara la rubrica -B partea II Propietari si acte -,apare B3 -interdictie de ... (vezi toată discuția)