avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Hotarare privind acordarea de ajutoare pentru ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Hotarare privind acordarea de ajutoare pentru imbunatatirea calitatii produselor in sectorul agriculturii ecologice!

Guvernul Romaniei a adoptat saptamana trecuta Hotararea pentru completarea Hotararii Guvernului nr. 759/2010 privind acordarea de ajutoare specifice pentru imbunatatirea calitatii produselor agricole in sectorul de agricultura ecologica.

Prin documentul adoptat se aduc o serie de completari la HG nr. 759/2010, in sensul cresterii plafonului maxim alocat pentru platile anuale suplimentare in anul 2014, de la 3.000.000 euro la 7.098.000 de euro, dintre care 5.798.000 de euro pentru productia vegetala si 1.300.000 de euro pentru productia animaliera.

De asemenea, se prelungeste perioada de depunere a cererilor de solicitare a ajutorului specific pana la data de 28 noiembrie 2014 si, corelativ, pana la data de 5 decembrie 2014, se elibereaza de catre organismul de inspectie si certificare (OIC) documentul justificativ, respectiv certificatul de conformitate.

Sursa: MADR

Alte discuții în legătură

Ajutor pentru fermele ecologice Daniela Bolog Daniela Bolog Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (A.P.I.A.) informează că până în data de 28 noiembrie 2014, inclusiv se pot depune cererile de ... (vezi toată discuția)
Cum pot verifica un produs bio? mitazizu mitazizu as dori sa vand 500kg porumb bio,mar interesa cine poate sa ateste calitatea luisi cam cat ar costa?va multumesc (vezi toată discuția)
Pfa si declaratia unica LaviniaB30 LaviniaB30 De ex daca am un PFA iar singurul venit sunt subventiile de la APIA (dupa care sunt platite impozitele an de an), nu s-a taiat nici o chitanta pe pfa,.....mai ... (vezi toată discuția)