Buna seara,
Am avut un incident de talharie in urma cu aproape 2 luni, as dori cateva raspunsuri.
1.Am fost invitat de catre un potitist la sectia x sa ma duc la recunoastere. (set de poze)
2.Trebuie neaparat sa ma duc? Sau pot si refuza?
3.Ce parere aveti, infractorul poate sa imi faca ceva?
4.Pot sa imi pastrez anonimatul permanent? (Adica infractorul sa nu ma vada sau sa nu imi poata afla datele)?
Multumesc pentru amabilitate.
Este in interesul dv sa va aduceti contributia la identificarea autorului talhariei
Nu sunteti obligat sa dati curs,dar pentru ca atat dv cat si alti cetateni sa nu se mai confrunte cu situatii similare este de preferat sa va asumati responsabilitatea si sa dati curs cererii politistului care face cercetari cu scopul solutionarii plangerii dv
Daca dv urmeaza sa vedeti la politie,set de poze,infractorul nu poate sa va vada
Da, dar am fost in urma cu o luna si mi sa prezentat geamul oglinda, si daca las recunoaste, avocatul acestuia are acces la informatiile din dosar, deci si la informatiile mele (contact).
Oglinda sparta
MANITOU
Buna ziua.Sunt un pasionat al bicicletelor si intr-o zi cand ma intorceam de la branesti ne-a sicanat un sofer ne-a injurat spunandu-ne sa ne dam pe trotuar.La ... (vezi toată discuția)