Buna ziua.
Nu stiu daca apelez unde trebuie dar am o situatie mai complicata.In urma cu un an am facut un contract pe firma cu Cosmote-ul.Acestia ulterior m-au contactat si m-au ametit de cap de am mai luat 5 utilizatori cu ideea ca imi vor reduce factura.Factura nu s-a redus, am vrut sa reziliez in momentul in care am aflat ca am fost inselata dar taxele de reziliere sunt mult prea mari.Acuma cu preluarea de catre T-mobile, am auzit ca pot rezilia contractul cu Cosmote avanad in vedere ca as iesi de sub contract cu ei odata cu preluarea, desi mai am peste un an contract cu ei.M-am uitat in conctract si singurul lucru care este mentionat referitor la o modificare ar fi urmatoarele:
21. MODIFICARI ALE PREZENTULUI CONTRACT
21.1. COSMOTE isi rezerva dreptul de a modifica unilateral termenii prezentului Contract, in conformitate cu legislatia
romana in vigoare la momentul respectiv.
21.2. COSMOTE va informa Clientul despre modificarile aduse la Contract cu cel putin 30 (treizeci) de zile inainte de data
la care modificarile vor intra in vigoare.
21.3. In cazul in care modificarile il afecteaza in mod negativ si daca nu accepta modificarile propuse, Clientul are
posibilitatea de a rezilia prezentul Contract fara obligatia de a plati taxa de incetare inainte de expirarea Perioadei
Initiale. Notificarea va fi trimisa de catre Client in termen de cel mult 30 (treizeci) de zile de la data notificarii din
partea COSMOTE cu privire la modificarile aduse, in caz contrar considerandu-se ca a acceptat modificarile propuse.
21.4. COSMOTE va notifica modificarea Contractului prin orice mijloc prin care se poate considera, in mod rezonabil, ca
aceasta notificare ajunge la cunostinta Clientului (de ex.: SMS, e-mail, scrisoare sau prin intermediul facturii care
pot fi insotite de informari prin radio, TV sau pagina web).
Intrebarea mea esteot incheia contractul cu ei fara a mi se emite o factura?
Reziliere contract
Gabrielax
Buna ziua.
Nu stiu daca apelez unde trebuie dar am o situatie mai complicata.In urma cu un an am facut un contract pe firma cu Cosmote-ul.Acestia ulterior ... (vezi toată discuția)