avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca in strainatate (infirmiera familie batrani, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca in strainatate (infirmiera familie batrani, germania)

Buna ziua,

o nepoata de-a mea vrea sa stie cum poate pleca in Germania ca sa lucreze pentru o familie de batrani; agentia de intermediere I-a spus ca va pleca ca si persoana fizica, si acolo va primi un salariu plus cazare si masa.
As dori sa stiu daca intr-adevar este posibil asa ceva dpdv juridic; ce acte trebuie facute in Romania, si la ce institutii trebuie sa mearga? apoi, va trebui sa plateasca impozite?

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Conflict de munca si de interese petrica47 petrica47 Am lucrat in Germania cu gewerbe la ingrijire batrani,aproape 3 ani.In acesta perioada,mi-am platit fata de finantele germane tot ce a fost necesar.Acum,ma pot ... (vezi toată discuția)
Ingrijire batrani in germania violeta-sibiu violeta-sibiu buna seara!sunt stabilita in germania si am intalnit femei care vin asa zis-legal-cu firme de intermediere pentru ingrijirea batranilor.am aflat lucruri care ... (vezi toată discuția)
Conditiile de a deveni agent de asigurare persoana fizica legat de un broker. nicolas1967 nicolas1967 Buna ziua, as dori sa aflu urmatoarea informatie, in conditiile legii fiscale din anul 2009: - O societate de intermediere in asigurari ce are incheiat un ... (vezi toată discuția)