avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită insolventa- recuperare drepturi salariale
Discuție deschisă în Executare silită

insolventa- recuperare drepturi salariale

poate fi investita cu formula executorie o hotarare judecatoreasca cu privire la drepturi salariale(definitiva si executorie), dupa intrarea in insolventa?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: tudor-daniela-mariana , utilizator 16:00, 10 Septembrie 2014
Hotararea nu se mai investeste cu formula executorie, doar se legalizeaza.
Insa pentru recuperarea creantei dvs. trebuie sa va inscrieti la masa credala a debitorului. Insolventa este practic o executare colectiva a creantelor pe care le detin creditorii asupra patrimoniului debitorului. Platile catre creditori se vor face in ordinea prevazuta de lege in limita lichiditatilor existente sau obtinute in cadrul procedurii
intr-o perioada de 8 luni anterioara cererii de intrare in insolventa, administratorii au transferat toate bunurile, contractele si toti banii care mai trebuiau incasati cu ajutorul anumitor persoane.Administratora judiciara si-a schimbat pozitia in ultima perioada si sustine ca nu a primit actele de la administrator, si dansa nu are dovezi pentru exercitarea obligatiiloe.Dovazile sunt atat de multe ca dansa nici nu stie ce sa mai ascunda.Practic toata arhiva este plina de dovezi(banii care trebuiau incasati din garantii au fost transferati pe alta societate,iar aceste sume sunt indicate in contracte, facturi,extrase de cont, banci,etc),si as vrea sa stiu ce e de facut in aceasta situatie.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita sau inscriere la masa credala? ddianna ddianna Buna ziua, In calitate de creditor, am obtinut o hotarare judecatoreasca executorie de drept, in ceea ce priveste un debitor impotriva caruia, intre timp s-a ... (vezi toată discuția)
Ma inscriu sau nu la masa credala? onicacristina onicacristina Un amic a intrat cu societatea in insolventa , ca sa il ajut am negociat cu creditorii si prin cesiune ce creanta i-am cumparat toate creantele.In acest moment ... (vezi toată discuția)
Insolventa tudor-daniela-mariana tudor-daniela-mariana Buna ziua, as dori sa stiu de la un profesionist daca administratorul judiciar are obligatia de a pune in aplicare o hotarare judecatoreasca pronuntata ... (vezi toată discuția)