o vecina are o fetitza de 14 anii rezultata dintrun cocubinaj la vremea cand a ramas insarcinata era minora practic ce sa intanplat intre ia si omul cu care are fetitza nu a fost un comun acord el sia batut joc de ia profitand ca este o copila el find cu mai mult de 10 anii mai mare cand sa nascut fetitza ea la trecut si pe el ca tata imediat a batuto rau de tot si sau desparit ea raminid cu fetitza a crescuto singura din cand in cand ia mai tris pensie cum o poate trece pe fata numai pe numele iei si dak il poate sterge pe el ca tata din certificatu de nastere??multumesc
Nici eu nu inteleg ce legatura are legea cu faptul ca tatal ei o cauta.
Poate incerca sa-si schimbe numele pe cale administrativa, dar cum a trait 15 ani cu numele respectiv are nevoie de o justificare pentru cererea de schimbare de nume.
Si nici nu vad cum rezolva problema deranjarii pe retele de socializare daca isi schimba numele.
Sa-l ignore si sa-si vada de viata ei mai departe.
Eu nu pricep, ca si colega: nu e o problema ca n-a cautat-o 15 ani, ca in perioada aia i-a pastrat numele, e o problema ca o cauta acum si, de suparare c-o cauta, sa nu-i mai poarte numele? Nu inteleg...
O rog pe acea mama sa faca un efort (poate imens, dar necesar) sa se distanteze de sentimentele ei fata de acel barbat si s-o lase pe copila sa aiba o relatie cu tatal.
Nu poate legea romana sa pedepseasca un parinte pentru ca a inceput (dupa 15 ani chiar) sa-si caute copilul.
Ea, mama, l-o fi urand si nu spun ca n-are motive, dar copila are nevoie de tatal ei macar ca sa-si cunoasca radacinile, face parte din nevoia de identificare.
doamna avocat datorita omului acesta femeaia asta achinut 15 anii ea cand a ramas insarcinata cu fetitza era si ia la randu iei un copil acest om a violato dupa care a tinuto cu fortza linga el batando aproape zilnic totzi omanenii din sat au vazut si au ramas indiferetzi la durea ei dupa noua lunii a nascut fetzita aceasta care acu are 15 anii dar sa nascut bolnava cu inima anii la rand a alergat cu ia print toate spitalele numai la perfuzi dv stitzi ce greu ia fost??ia era un copil cu un copil :((si acu cand fata este o domnisoara care are prietenii are un tata pt ca acu catzia anii mama sa recasatorit are o viatza linistita vine un puscarias care numa a furat sai zica ca e taicasu ?dv vi se pare corect?
Schimb de nume
Ghiță100
Bună ziua
Acum 5 ani mam insurat și femeia care am luat-o avea un copil de 15 ani
Când a împlinit 18 ani ma rugat să îl trec pe numele meu că îi ... (vezi toată discuția)