avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... probleme acoperis bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

probleme acoperis bloc

Buna ziua!
In 2012 am contractat o firma pentru repararea acoperisului, cu care am incheiat un contract pentru prestari de servicii, am facturi, chitante tot.
Prin contract s-au angajat ca avem garantie la lucrarea efectuata 10 ani.
In 2013 atat eu , cat si vecinii am inceput sa avem diverse pete pe tavan. Au venit o singura data si "au reparat" acoperisul astfel incat sa nu ii mai ploua unui vecin in casa, la restul doar s-a patat tavanul.
Am reparat tavanul in interior si din nou in acest an, 2014 , avem pete , drept urmare se infiltreaza pe undeva apa , la fel au si vecinii.
Am incercat sa ii sun , dar intra casuta vocala, i-am cautat la sediu, dar nu este nimeni acolo niciodata, asa ca le-am trimis o notificare prin posta, cu confirmare de primire prin care le-am solicitat sa isi respecte clauzele contractuale, dar nici asa nu am avut succes, deoarece mi s-a intors notificarea inapoi.
Am verificat (pe anaf si registrul comertului) si firma inca are activitate, dar nu reusesc sa dau de cineva.
Cum i-as putea da in judecata? sau care imi sunt drepturile in aceasta situatie?
Contractul de prestari serv este incheiat intre firma si mine, locatarii au fost de acord cu lucrarile, i-am gasit intamplator , am cautat in ziar o firma si i-am sunat #-o .
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Raluca Iliescu , Avocat 17:16, 10 Septembrie 2014
In prima faza puteti face o reclamatie la ANPC, in baza contractului de prestari-servicii incheiat intre dvs. si respectiva firma, la care anexati notificarea revenita la expeditor. Ulterior, daca nu se va rezolva situatia pe aceasta cale, puteti promova o actiune in instanta impotriva firmei respective, mai cu seama ca ati efectuat cercetari la ANAF si Registrul Comertului si ati constatat ca figureaza cu activitate inca. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre legea asociatiilor de proprietari krisseftika krisseftika Locuiesc la ultimul etaj, intr-un bloc P+4,si am mari probleme cu acoperisul de bloc, imi ploua in casa, iar vecinii mei nu vor sa contribuie cu bani pentru ... (vezi toată discuția)
Reparatia terasei oliviamoga oliviamoga Buna seara, Locuiesc la ultimul etaj al blocului si timp de atatia ani am avut probleme iarna cu peretii unei camere, deoarece aveam efectiv gheata pe ei, in ... (vezi toată discuția)
Reparare acoperis bloc isa81 isa81 Buna ziua, am cumparat un apartament la etajul 4/4 in 2013, iar in acest an, in urma unei ploi s-a udat o portiune de tavan si chiar a inceput sa picure apa ... (vezi toată discuția)