avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Reziliere contract Orange tv
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Reziliere contract Orange tv

Buna ziua. Am o problema cu un contract tv prin satelit, mai precis l-am incheiat pe 2 ani, iar acum, la un an de la semnare, plac definitiv din tara, mi-am lichidat afacerile, casa e in curs de vanzare si cum serviciul nu functioneaza in afara tarii, am incercat sa reziliez contractul, dar am aflat ca trebuie sa platesc in avans lunile ramase. Mentionez ca singurele beneficii pe care le-am avut sunt 3 luni de gratuitate si un euro pe luna reducere la taxa de abonament.
Cel mai recent răspuns: ContSters324606 , utilizator 18:12, 10 Septembrie 2014
trebuie platita diferenta lunilor ramase din contract....asta daca sunteti de buna credinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz din partea rcs&rds? lex2013 lex2013 In anul 2004 am incheiat un abonament pe 24 luni, \"Cablelink\", cu 9 dolari pe luna. In abonament este inclus: - internet fix prin cablu - telefon fix - ... (vezi toată discuția)
Executare silita dannamicaela dannamicaela Eu sunt stabilita in strainatate, in 2013 venind in tara am dorit sa-mi fac un contract la o companie de televiziune pentru a avea programe romanesti. Totul a ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie Discordless Discordless Am un abonament de telefonie activ pana in octombrie 2012. Nu am beneficiat de reduceri sau alte oferte (nu am luat telefon pe abonament, este un abonament ... (vezi toată discuția)