avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa de timbru litigiu cu casa de pensii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa de timbru litigiu cu casa de pensii

ce acte si taxe imi trebuiesc ptr recalculare pensie de a da in judecata
Cel mai recent răspuns: serbanstefan , utilizator 16:53, 12 Septembrie 2014
Pentru litigiul cu Casa de Pensii nu se platesc taxe.
cind depun dosarul la tribunal ce taxa de timbru platesc sau timbru judiciar imi trebuie
1. In raspunsul precedent v-am spus ca nu platiti nimic la depunerea plangerii la Tribunal.

2. Din Legea 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice:

Art. 157
Cererile in fata oricaror organe sau instante, precum si toate actele procedurale in legatura cu litigiile, avand ca obiect drepturi sau obligatii de asigurari sociale, sunt scutite de taxa de timbru.
multumesc mult de tot

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am primit raspuns la contestatie in termenul legal mary50 mary50 Am depus o contestatie in 15.11.2011 pentru incadrarea in grad de invaliditate. L.263/2010 zice ca in termen de 45 zile trebuie rezolvata,iar in 5 zile sa fiu ... (vezi toată discuția)
Cuantumul taxei judicare de timbru pentru o cerere împotriva casei de pensii ContSters326883 ContSters326883 Se achita o taxa de tibru daca vreau sa chem in judecata casa de pensii MAN ? Daca da care este cuantumul va rog ? (vezi toată discuția)
Contestatie decizie pensionare Ileana567 Ileana567 Buna ziua, Am o problema legata de calculul pensiei. Am primit decizia de pensie si am vazut ca nu s-au luat in calcul niste sporuri. Am facut contestatie la ... (vezi toată discuția)