avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... atacarea in instanta a contractului de vanzare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

atacarea in instanta a contractului de vanzare -cumparare

Buna ziua,

Poate fi atacat un contract de vanzare cumparare imobil in instanta?
Am cumparat o casa impreuna cu fostul meu sot in anul 1995, (la aproape 5 ani de la casatorie) de la fratele lui, respectiv cumnatul meu.I-am achitat integral suma ceruta, lucru stipulat de altfel si in contract.Din ianuarie 2009 eu si sotul meu ne-am despartit.Am incercat sa-l determin sa facem partajarea bunurilor pe cale ameabila, dar nu am reusit, el tot tegiversand.Acum am constata ca de fapt , el si cu fratele lui vor da faca orice magarii, sa aduca martori care sa spuna ca nu i-am achitat banii pentru casa, astfel incat fostului meu sot sa nu mai fie nevoit sa imparta casa ( bun comun ) cu mine.
Va multumesc tuturor acelora care imi veti raspunde .
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:17, 24 Mai 2009
themis a scris:

Nu era vorba despre vreun colegiu, ci doar despre o asociatie care sa militeze pentru drepturile profesiei de consilier juridic, pentru eliminarea unor prevederi ale legilor care incalca pana si bunul simt.
Timpul, insa, nu prea tine cu mine :)

:offtopic:
Timpul sau vremurile? Am citit despre intentia dvs. si astept mai multe.
Ultima modificare: Luni, 25 Mai 2009
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract de vanzare-cumparare (pret neplatit) iancu123 iancu123 un contract de vanzare cumparare intre 2 parti privind vanzarea unui imobil reprezenrand un teren, semnat la notar, in ce cpnditii se poate anula daca partile ... (vezi toată discuția)
Sentinta civila incorecta? ulises10 ulises10 intr-o actiune in \\\\"declararea simulatiei-constare nulitate absoluta contract vanzare cumparare imobil\\\\" instanta respinge actiunea cu argumentul ca nu a ... (vezi toată discuția)
Este legal? alexdenis alexdenis mama mea i a facut sorei mele act de vanzare cumparare a apartamentului cu clauza pana la moartea ei,suntem trei frati si totul s a facut intre mama si sora ... (vezi toată discuția)