av_silvia_margineanu 
	    	Utilizator

av_silvia_margineanu 
	    	Utilizator	    

JeanDarm 
	    	Utilizator

JeanDarm 
	    	Utilizator	    

JeanDarm, utilizator
 JeanDarm, utilizator 	
			~ final discuție ~
 Jenu68	                   

Buna ziua!
 Sper ca am incadrat  intrebarea in categoria potrivita pentru ca doresc un raspuns competent pentru un subiect sensibil!
  Am un baiat de 15 ani, ... (vezi toată discuția)
	                    Jenu68	                   

Buna ziua!
 Sper ca am incadrat  intrebarea in categoria potrivita pentru ca doresc un raspuns competent pentru un subiect sensibil!
  Am un baiat de 15 ani, ... (vezi toată discuția)

dxm_dxm	                   

Buna ziua, As dorii sa stiu si eu daca un politist are dreptul de a efectua o perchezitie corporala fara mandat. De exemplu daca fumezi un joint de marijuana, ... (vezi toată discuția)
	                    dxm_dxm	                   

Buna ziua, As dorii sa stiu si eu daca un politist are dreptul de a efectua o perchezitie corporala fara mandat. De exemplu daca fumezi un joint de marijuana, ... (vezi toată discuția)

Jenu68	                   

Buna ziua!
 Cu ceva timp in urma v-am scris despre problema fiului meu din clasa a 9 a, la liceu. Urmand sfaturile primite am apelat la politistul arondat ... (vezi toată discuția)
	                    Jenu68	                   

Buna ziua!
 Cu ceva timp in urma v-am scris despre problema fiului meu din clasa a 9 a, la liceu. Urmand sfaturile primite am apelat la politistul arondat ... (vezi toată discuția)