avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administratia de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administratia de bloc

Buna seara

va rog daca se poate sa-mi spune-ti si mie pe ce criteri se trec persoanele une-i societati la intretinere.
Eu am o mare problema cu administratorul blocului care ne trece si 71 de persoane la intretinere.
Vreau sa mai stiu daca o firma de paza poate legitima persoane?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: abeona , utilizator 20:53, 30 Mai 2009
va multumesc foarte mult
aproape sunt lamurit.
am sa incerc sa negociez, cea ce imi va fi foarte greu pentru ca nici nu vrea sa auda. este genul de om care tine socoteala altora.

cu multumiri
Eu va recomand sa negociati, tinand cont de faptul ca acei angajati probabil nu stau tot timpul in imobil, si mai ales nu locuiesc acolo . Au si ei o locuinta, cu siguranta. Sa va aduca adeverinta de la blocul unde locuiesc din care sa reiasa ca platesc acolo intretinerea. Daca vin la serviciu doar sa faca prezenta si dupa aceea pleaca pe teren si lucreaza intre orele 8.00 - 17.00 nu beneficiaza nici de iluminatul partilor comune. Atunci de ce sa platiti ? Majoritatea consumurilor sunt contorizate si platiti conform consumurilor. Multe cheltuieli sunt pe cota indiviza. Trebuie sa studiati Legea 230/2007 si HG 1588/2008 si sa negociati cu creionul in mana.
Nu va lasati, trebuie sa existe in acea asociatie si o persoana cu care se poate discuta si care sa aibe rabdare sa va asculte.
Toate cele bune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum apa anissia anissia Buna ziua, am cateva probleme sau dileme pe care as vrea sa le solutionez. La o scara de bloc cu 13 apartamente 3 apartamente sunt contorizate la apa, 2 ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare fond de reparații Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu La parterul blocului este în chirie o firma tip CAZINOU, care urmează sa primească avizul de funcționare . Pentru aceasta, firma solicita avizul ... (vezi toată discuția)
Obligatii legate de cheltuielile la intretinere ale unui spatiu comercial aflat la parterul blocului AsociatiaMihaiViteazuTV1 AsociatiaMihaiViteazuTV1 {\"Buna ziua! As avea o intrebare! Intrebarea este legata de un spatiu comercial aflat la parterul blocului si anume....toate cheltuielile care trebuie ... (vezi toată discuția)