ana-cer 
	    	Moderator

ana-cer 
	    	Moderator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 relyrely2010	                   

Buna ziua,
  Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema:
  In urma controlului audit efectuat anul acesta,s-a constatat ca un salariat care s-a pensionat ... (vezi toată discuția)
	                    relyrely2010	                   

Buna ziua,
  Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema:
  In urma controlului audit efectuat anul acesta,s-a constatat ca un salariat care s-a pensionat ... (vezi toată discuția)

elips	                   

Astăzi mi s-a înmanat spre a fi semnată o nouă fisă a postului. Observ că s+a introdus un nou paragraf ,,legat de răspunderea patrimonială\\" în care ... (vezi toată discuția)
	                    elips	                   

Astăzi mi s-a înmanat spre a fi semnată o nouă fisă a postului. Observ că s+a introdus un nou paragraf ,,legat de răspunderea patrimonială\\" în care ... (vezi toată discuția)

ramo1305	                   

Buna ziua! am fost angajat la o firma de transport international. Am primit o amenda, pe care firma a platit-o, fiind vorba de o valoare mai mare. Intre mine ... (vezi toată discuția)
	                    ramo1305	                   

Buna ziua! am fost angajat la o firma de transport international. Am primit o amenda, pe care firma a platit-o, fiind vorba de o valoare mai mare. Intre mine ... (vezi toată discuția)