Raluca  Iliescu 
	    	Avocat

Raluca  Iliescu 
	    	Avocat	    

m_ella2005 
	    	Utilizator

m_ella2005 
	    	Utilizator	    

"Actele" le puteti depune si dvs., dar stiti sa redactati cererea de chemare in judecata si sa va precizati actiunea? Daca nu va prezentati la termen si nu aveti nici avocat care sa va reprezinte in instanta, cum va veti sustine cererea?
 CataAndrei 
	    	Utilizator

CataAndrei 
	    	Utilizator	    

ContSters185356	                   

Buna dimineata,
Recent am solicitat reacordarea pensiei alimentare, insa nu nunosc locul de munca al paratului (stiu doar ca este o firma privata-- ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters185356	                   

Buna dimineata,
Recent am solicitat reacordarea pensiei alimentare, insa nu nunosc locul de munca al paratului (stiu doar ca este o firma privata-- ... (vezi toată discuția)

Elenapusa	                   

Cum se poate cere marirea pensiei alimentare pentru un copil, in contextul in care tatal declara in Ro ca nu muceste si ca nu are serviciu, dar el de fapt ... (vezi toată discuția)
	                    Elenapusa	                   

Cum se poate cere marirea pensiei alimentare pentru un copil, in contextul in care tatal declara in Ro ca nu muceste si ca nu are serviciu, dar el de fapt ... (vezi toată discuția)

mykynem	                   

din ianuarie 2012 copilul meu a implinit 18ani am deschis un nou proces de stabilire in continuare de pensie de intretinere el fiind elev in cls a XI la liceu ... (vezi toată discuția)
	                    mykynem	                   

din ianuarie 2012 copilul meu a implinit 18ani am deschis un nou proces de stabilire in continuare de pensie de intretinere el fiind elev in cls a XI la liceu ... (vezi toată discuția)