avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cic 1 si cic 2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cic 1 si cic 2

Buna ziua!
Pana in februarie 2014 am fost in concediu crestere copil. In luna iunie 2014 mi s-a nascut cel de-al doilea copil.Mentionez ca sotia mea nu a lucrat niciodata. Din februarie pana in iunie mi s-a eliberat Anexa 2 de catre angajator. Pentru a avea stagiul complet de cotizare imi trebuie Decizia de la Ajpis din care sa reiasa ca m-am aflat in concediu crestere copil?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:42, 17 Septembrie 2014
1. In cele 12 luni premergatoare nasterii copilului al doilea intra si luni in care ati fost in CCC1.

2. Pentru acele luni in care ati fost in CCC1 trebuie sa aduceti Anexa 2 de la AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de ingrijire copil cristinasova cristinasova Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarea problema: avem un angajat care a fost in CCC (este barbat) pana la data de 19.04.2014, acum a nasut sotia al ... (vezi toată discuția)
Plata indemnizatie bebe 2 byanca1984ro byanca1984ro Buna ziua. In iunie 2014 am nascut bebe 1, in mai trebuie sa ma intorc la munca din CCC 1 dar atunci voi fi insarcinta in 7 luni, urmand sa nasc in august bebe ... (vezi toată discuția)
Ccc beuskiss beuskiss In septembrie 2014 am revenit la serviciu din CCC. acum astept inca un copil. data probabila a nasterii este aprilie. Pot beneficia de indemnizatie crestere ... (vezi toată discuția)