avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Srl o lichidam dar are cu create de incasat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Srl o lichidam dar are cu create de incasat

Dorim sa dizolvam / radiem un srl, dar sunt doua sume de incasat de la o regie autonoma declarata 'in insolventa'. Sunt foarte mici sperante ca facturile emise vor fi incasate de noi si nu putem astepta la infinit. Cum putem proceda in vederea dizolvarii / lichidarii / radierii ?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:34, 18 Septembrie 2014
In cazul radierii voluntare, problemele apar daca aveti datorii iar nu creante. Acestea se pierd sau vor fi incasate de asociati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare voluntara srl monica borz monica borz Buna ziua. Am doua intrebari: 1. in cazul unei dizolvari-lichidari voluntare, in care asociatii se inteleg asupra impartirii activelor, firma nu are datorii ... (vezi toată discuția)
Radiere firma cu datorii capucino capucino Buna ziua. Azi am aflat ca 2 societati , care au avut datorii la societatea mea au fost radiate in cursul anului 2012. Cum se poate asta? DIn cate cunosc, ... (vezi toată discuția)
Raport si bilant de lichidare babaangi babaangi Buna ziua! Am o firma de 1 an, care nu a avut activitate (totul este pe zero). Am inceput procedurile de lichidare si radiere. Nu am lichidator. Pana acum am ... (vezi toată discuția)