avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... cum sa ies din avocatnet.ro?
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

cum sa ies din avocatnet.ro?

X-(
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 19:23, 17 Septembrie 2014
Primesti cumva alerte?

Te-ai obosit vreodata sa citesti vreuna?

...............................................................

Daca vrei sa renunti la serviciul de alertare, te rugam sa accesezi CONTUL MEU -> CENTRUL DE ALERTE -> ALERTE FORUM si sa debifezi subiectele respective.

Daca vrei sa optezi ca alertele primite sa vina in timp real, pentru fiecare noutate in subiectele urmarite de tine, acceseaza CONTUL MEU -> CENTRUL DE ALERTE -> ALERTE FORUM si alege optiunea timp real

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari forum 19 mai 2009 alerte forum pianistul pianistul - am efectuat modificari la modul in care se trimit alertele. Utilizatorii Forumului Avocatnet.ro pot opta (sectiunea Centrul de alerte -> Alerte forum) ... (vezi toată discuția)
Nu pot opri alertele din forum Aviziero Aviziero In email scrie: \"Daca vrei sa renunti la serviciul de alertare, te rugam sa accesezi CONTUL MEU -> CENTRUL DE ALERTE -> ALERTE FORUM si sa debifezi ... (vezi toată discuția)
Dezabonare avocatnet niccosteff niccosteff m-am dezabonat din greseala . cum pot reactiva serviciul ?am trimis un email pe adresa avocat net si am primit eroare . (vezi toată discuția)