avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... intrebare cu o posibila "furt calificat"
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

intrebare cu o posibila "furt calificat"

As dori sa va cer parerea la un caz putin ciudat. Doi prieteni intro seara au fost in oras, au consumat alcool. Unul dintre ei avea in mana o sticla de bere desfacuta. Agenti i-au cerut buletinul, dar buletinul nu a avut la el. Ofiterii i-au cerut ca sa se identifice. Ofiterii au scris datele intro agenda... Fiind sub influenta alcoolului s-au speriat si au luat la fuga. La cel care au luat datele a scapat iar al doilea cand a luat-o la fuga a vrut sa ia agenda ofiterului. Dupa cativa metri cu aiutorul unui badiguard de la o discoteca a fost retinut si dus la sectie, unde ofiterul a scris in declaratie fapta ceea ca inculpatul a vrut sa-l ia agenda. Inculpatul fiind sub influenta alcoolului nu isi aminteste acest lucru si in declaratia pe care a scriso la sectie mentine ca nu isi aminteste. Sa zicem daca badiguardul de la discoteca aceea va fii martor ce i se va intampla? Nu a avut antecedente penale si nici odata problema cu politia. Si as mai avea o intrebare... sunt sanse ca dosarul meu sa nu ajunga la procuror si sa nu ajungem la tribunal? Pt. acest fapt se poate intocmi cazier?
Cel mai recent răspuns: Tulcea Detectiv particular , Alte profesii 18:19, 22 Mai 2009
colegul inculpatului a primit o citatie pe care era scris ca este chemat la audiere la sectie si pe citatie scria ca "furt calificat" inseamna ca este inteles doar furt calificat sau in doasa pot sa apara si alte lucruri.
Pot aparea surprize. Cred ca prietenilor dvs. le lipsesc multe amanunte din eveniment,probanil datorita stari de ebrietate. De aceea recomand sa-si aduca aminte ce si cum...:) dupa care urgent un avocat...:D
imi puteti da numarul dumneavoastra de telefon , poate asa asi putea fii inteles mai bine?
multumesc
Puteti trimite mesaj privat,sau accesati lista de consultanti si profilul acestora.Acolo veti gasi toate datele inclusiv adresa de meil si telefon.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Injurii aacris aacris am adus injurii unui politist deoarece m-a tras din masina mea personala unde dormeam,eu m-am speriat si de aceea am reactionat asa.,ce pot pati?el mi-a facut ... (vezi toată discuția)
Omor din culpa Vali30 Vali30 Varu meu este acuzat de omor din culpa a condus sub influenta alcoolului si pasajerul din dreapta a decedat. Intrebarea mea este ; Se tine cont ca alcoolu in ... (vezi toată discuția)
Am o fost citat ca martor utilizatorxyz utilizatorxyz Buna ziua , am fost citat ca martor la o incaierare ,sunt prieten si cu victima si cu agresorul ,dar nu vreau sa dau declaratie sau sa fac marturie mincinoasa ... (vezi toată discuția)