avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inregistrare audio ascunsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inregistrare audio ascunsa

Buna ziua,

O inregistrare facuta cu asa ceva
[ link extern ]
Fara acordul persoanelor din jur poate constituie proba la proces inclusiv pentru marturie mincinoasa a celorlalti martori/participanti la discutie?
Cel mai recent răspuns: bm2 , utilizator 03:40, 22 Septembrie 2014
Daca se poate expertiza inregistrarea se va lua in seama.
Pentru marturie mincinoasa ar cam fi singura posibilitate daca nu exista alte probe.
Conform c.p.p. inregistrările efectuate de părţi sau de alte persoane, constituie mijloace de probă când privesc propriile convorbiri sau comunicări pe care le-au purtat cu terţii. Orice alte înregistrări pot constitui mijloace de probă dacă nu sunt interzise de lege.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Daca se poate expertiza inregistrarea se va lua in seama.
Pentru marturie mincinoasa ar cam fi singura posibilitate daca nu exista alte probe.

Va multumesc foarte mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi probã o înregistrare? dorotheea dorotheea Poate fi probă într-un dosar penal, o înregistrare cu telefonul mobil? În ce condiții? Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Inregistrarea audio - proba la up adrianady adrianady Am avut o cearta cu o anumita persoana care mi-a adus numeroase jigniri si vorbe urate, am avut un MP3 in buzunar care a inregistrat ,audio,altercatia in care ... (vezi toată discuția)
Proba in dosar oltul oltul pot fi folosite ca proba convorbirile telefonice si e-mailurile retro? (inregistrate si reascultate) sau pot fi folosite numai convorbirilr ascultate legal cu ... (vezi toată discuția)