avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abonament telefonie mobila, modificare optiuni
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonament telefonie mobila, modificare optiuni

Mai am contract cu Vodafone 12 luni! Am luat telefon de la ei! Sunt multumit de servici dar mai putin de internetul mobil care merge cam lent! Dar am si putin pentru vremurile astea-2GB! Cum sa fac sa le propun sa imi ofere inca ceva la internet dar fara prelungire abonament!? Multumesc si astept raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:26, 18 Septembrie 2014
Faceți o cerere la serviciul Clienți, si vedeți ce răspuns primiti.
Buna ziua! Multumesc pentru raspuns! Am facut acum cateva luni aprox 3! Si nu au vrut! Mi se pare aiurea,dar atunci cand imi va expira o sa ma sune si o vina cu oferte etc! Acum nu poate imi ofere putin internet in plus! Josnic!
cred ca va poate oferi pe bani, cumparati o extraoptiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate solicitare plata daune/interese de catre companie telefonie mobila ovi47 ovi47 Buna ziua, In anul 2013 am reinoit cu Vodafone contractul pentru servicii de telefonie mobila,achizitionand,totodata,si un telefon la pret subventionat,pentru ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila ilears ilears Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea speta: am un abonament de telefonie mobila pe care l am prelungit pt 2 ani din ianuarie 2017 fara ... (vezi toată discuția)
Consum internet depasit cu 741 euro la vodafone - nejustificat Gianina B Gianina B Buna ziua, Am urmatoarea problema cu compania de telefonie mobila Vodafone, m-au contactat sa ma anunte ca cu o zi inainte (11.12.2020) am depasit consumul de ... (vezi toată discuția)