avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde pot reclama un furt din bani publici ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde pot reclama un furt din bani publici ?

La scoala generala Mirsa ,jud :Giurgiu sau adus doa masini lemne pentru iarna restul sa impartit
astfel : una la secretarul scolii,doa la viceleprimar,doua la primar,plata sa facut din banii alocati scoli.cum se poate stopa aceste furturi?Unde se pot reclama pentru recuperarea prejudiciului si pedepsirea vinovatilor,conform legi?
Cel mai recent răspuns: Diana Persa , Avocat 18:27, 18 Septembrie 2014
Prin denunt scris in doua exemplare din care unul sa ramana la dvs. cu nr. de inregistrare de la organul penal la postul de politie de care apartine localitatea sau direct la Parchetul de care apartineti.
Atentie, sesizarile care se dovedesc neadevarate pot duce la raspunderea penala a denuntatorului. Deci, nu faceti denunt daca fapta reclamata nu este adevarata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca cineva ma reclama la infinit si primesc doar nup exista posibilitatea sa-l dau in judecata pentru daune morale|? ContSters182547 ContSters182547 din cate am mai discutat cica as putea sa dau in judecata acea persoana pe calomnie si acolo sa cer daune morale...multumesc (vezi toată discuția)
Denunt calomnios? catalin2832 catalin2832 Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un sfat! Ce pot face in situatia in care, ca p.f.a. am vandut un obiect de mobilier unei persoane, iar acea pesoana ma tot ... (vezi toată discuția)
Ce sa mai poate face emyi emyi Tata este mostenitrul unui teren la tara; in luna ianuarie ac vecinul a intrat si a taiat 9 copaci(6 frasini si 3 corcodusi=cca 9 mc lemn ); am depus plingere ... (vezi toată discuția)