Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scutire impozit locuinta pe 10 ani

In baza legii nr.15/2003 a obtinut un teren pe care mi-am construit o locuinta din fonduri proprii.
Avand in vedere ca in legea sus mentionata se specifica faptul ca proprietarii care si-au construit o locuinta noua pe terenul in cauza beneficiaza de scutirea de impozit pe cladire o perioada de 10 ani, cei de la Directia de Taxe si Impozite ma pun sa platesc impozitul pe locuinta, motivand faptul ca nu ma incadrez in art. 7-9 din Legea locuintei 114/1996.
Daca iti construiesti locuinta din fonduri proprii in baza Legii nr.15/2003 nu beneficiezi de scutirea de impozit pe locuinta timp de 10 ani?
Cel mai recent răspuns: elia8 , utilizator 14:40, 26 Septembrie 2014
Sunt interesata de subiectul acesta, te rog sa ne tii la curent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa noua, taxe si impozite maustec maustec buna ziua! Am si eu o foarte mare nelamurire: acum 3 ani de zile consiliul local mi-a atribuit un teren de 500 mp, conform legii 15/2003, teren destinat ... (vezi toată discuția)
Impozit locuinta noua prin prima casa seti seti Buna ziua, In 2010 am achizitionat o locuinta noua prin programul Prima Casa in bloc nou de locuinte. De curand am aflat de legea locuintei nr.114 /1996 ... (vezi toată discuția)
Impozit locuinte proiectareconstructii2007 proiectareconstructii2007 Buna ziua! Am citit despre o prevedere a Codului Fiscal ce prevede scutirea de impozit pe cladiri pentru locuintele individuale construite cu finantare din ... (vezi toată discuția)