avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Publicare revista- autorizatii, pret, inregistrare
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Publicare revista- autorizatii, pret, inregistrare

Buna seara.

De mai mult timp lucrez in cadrul unei reviste online (distribuiete gratuit) pe care as dori sa o public. Imi puteti spune va rog care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez? ce acte sunt necesare (ex: autorizatii, drepturi de autor etc), de unde le-as putea obtine si care ar fi costurile? Revista trebuie sa fie inregistrata ca asociatie inaintea publicarii si punerii in vanzare?

Orice informatie suplimentara este mai mult decat binevenita.

Multumesc anticipat!





(Imi cer scuze daca nu am postat in locul potrivit)
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 23:25, 25 Septembrie 2014
Asociatia este non-profit. Daca se doreste ca obiectul principal de activitate sa fie vanzarea acestei reviste, eu opinez ca trebuie sa infiintati o societate comerciala.
Multumesc pentru aceasta sugestie. Apreciez!
Am postat acest subiect in formul "Societăţi comerciale".
Ultima modificare: Duminică, 21 Septembrie 2014
laurenmay, utilizator
Chiar daca intentia este de a publica gratuit o revista, asa ceva nu e un scop in sine, ci scopul asociatiei care editeaza revista este motivul pentru care ei doresc sa o editeze - sa promoveze ceva, sa convinga publicul ce ceva anume, sa asigure difuzarea anumitor tipuri de informatii etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Publicare revista- autorizatii, pret, inregistrare laurenmay laurenmay Buna ziua. De mai mult timp lucrez in cadrul unei reviste online (distribuiete gratuit) pe care as dori sa o public. Imi puteti spune va rog care sunt ... (vezi toată discuția)
Condiții înființare revistã de cãtre ong Marius_Ang Marius_Ang Care sunt condițiile și pașii necesari înființări unei reviste de către un ONG (asociație de studenți). Menționez că ... (vezi toată discuția)
Infiintare publicatie Alin Gheorghe Alin Gheorghe buna! as vrea sa pot publica o revista. nu stiu insa daca e nevoie sa imi deschid o societate comerciala pt asta sau pot doar sa scriu articolele si sa ... (vezi toată discuția)