avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partajare fara divort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partajare fara divort

buna ziua. as dori sa stiu, daca locuinta in care stau cu sotia, este trecuta doar pe ea, fara divort ma poate scoate afara din locuinta. mentionez ca partajul l-am facut. va multumesc anticipat !!!
Cel mai recent răspuns: Rezolvatorul , Consilier juridic 14:31, 21 Septembrie 2014
Locuinta este doar pe numele sotiei , e unic propietar ? a dobandit-o inainte de casatoria cu dvs ?
Proprietarul va poate evacua.
Poate fi insa un proces destul de complicat pentru ea.
Fiind sot va puteti apara dar si ea poate dovedi violente, etc...
Sunt amănunte pe care trebuie să le lămurim mai întâi.
1. Dacă ați făcut partajul, cui i-a revenit locuința ?
2. Locuința a fost dobândită de soție in timpul căsătoriei sau înainte de aceasta?
3. Aveți copii cu sotia Dvs. ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunul propriu poate deveni subiect de partaj? nevasta mă amenință că, în caz de divorț, va trebui să facem partaj la locuință deoarece copilul intră în întreținerea ei IonutGologan IonutGologan Buna. Sa spunem ca nu ma mai inteleg cu nevasta si avem un copil minor impreuna. Locuinta este dobandita de catre mine dinainte de casatorie prin act de ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj Gabriel Nita Gabriel Nita Buna ziua! Am si eu o intrebare! Sotia a cerut divortul, dar la notar! Eu nu am fost de acord cu acest lucru si i-am cerut sa mearga in instanta, mai ales ca ... (vezi toată discuția)
Evacuare din imobil dobandit in timpul casatoriei sofiastefania sofiastefania Bună seara.aș dori să mă lămuriți și pe mine va rog.am intentat fostului soț un proces de evacuare.eu nu am avocat ,fostul soț însă da.astăzi am ... (vezi toată discuția)