Buna ziua,
Locuiesc la bloc si as vrea sa imi montez o centrala termica electrica de apartament.
Puteti va rog sa-mi spuneti daca in aceasta situatie (nefiind centrala pe gaz ) am nevoie de acordul asociatiei.
Va multumesc.
Justificarea instalarii centralei de apartament o constituie ridicarea confortului in proprietate si implicit reducerea costurilor aferent caldura+apa calda
Instalarea de centrala impune debransarea de la reteaua centralizata de alimentare cu agent termic,care legal impune respectarea unei anumite proceduri,acordul asociatiei de proprietari exprimat prin hotarare a adunarii generale
La "Documente utile" gasiti procedura legala de debransare de la sistenul centralizat cu agent termic
Multumesc pentru raspuns.
Blocul in prezent este debransat din cauza datoriilor,iar o buna parte din locatari ,si-au montat centrale termice pe gaz..In situatiile respective,acestia au trebuit sa ceara acordul celorlati proprietari bransati la coloana individuala,plus acordul semnat de presedinte si administrator.
In situatia in care este vorba de o centrala electrica, in afara de cererea pentru debransare facuta catre RADET,este nevoie si de o autorizatie semnata de presedinte si administrator?
este nevoie si de o autorizatie semnata de presedinte si administrator?
Asociatia de proprietari ca entitate juridica, presedintele de asociatie cat si administratorul de imobil nu detin autoritatea si competenta sa elibereze si sa semneze autorizatii
Buna ziua,
Sa inteleg ca este nevoie de un acord semnat de Presedinte si Administrator ca si in cazul centralelor pe gaz?
Aveti cumva un astfel de model?
Multumesc.