avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dosar daune RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dosar daune RCA

In urma unui accident auto in care am fost pagubitul, s-a deschis un dosar de dauna ce s-a finalizat pe data de 16.09.2014. Intrebarea mea este, dupa incheierea dosarului in cat timp sunt obligati sa-mi depuna suma de bani stabilita?
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 04:19, 25 Septembrie 2014
Mulțumesc, conform art.36 o să pot lua atitudine. Vă mulțumesc încă odată pentru timpul acordat. O zi bună!
Dvs. puteti lua atittudine, insa asiguratorii au suficiente probleme cu platile, astfel incat e f. bine daca banii voi veni si dupa 30 zile. Au fost cazuri in care dupa acest termen, s-a transmis o adresa de respingere a dosarului si oamenii au fost nevoiti sa actioneze in judecata acei asiguratori. sa speram ca dvs. nu vi se va intampla acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident - probleme firma de asigurari gmihaela_21 gmihaela_21 in data de 13.08.2008 prietenul meu a avut un accident de circulatie (circula pe drum cu sens unic, cu prioritate. din stanga de pe un drum fara prioritate i-a ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca - plata daunelor mugur_m mugur_m Am fost tamponat de un conducator auto care a trecut pe rosu. M-am folosit de asiguarea lui RCA pentru a repara masina insa cand sa plateasca asiguratorul ... (vezi toată discuția)
Accident circulatie. ovi2005_cj ovi2005_cj Am avut un accident de circulatie in care am fost lovit din spate si proiectat in vehiculul din fata mea, astfel masina mea a fost avariata si in fata si in ... (vezi toată discuția)