m-ati ajutat de multe ori si va multumesc enorm
iar acum am o dilema
unchiul meu care nu e casatorit si nu are nici copii
vrea sa imi doneze mie un imobil din mai multe considerente
si taxe si nu as vrea sa beneficieze nici sotul meu de acest imobil
asadar intrebarea mea este daca acest act de donatie
ar putea fi contestat in instanta de cineva tinand cont ca unchiul meu mai are 4 frati printre
care se afla si tatal meu desigur,
adica daca poate fi contestat de fratii acestuia, sau verii mei sau de cineva din familie? fratele meu...etc.
si nu numai atat dar s-ar considera numai al meu sau i-ar reveni si sotului meu ceva pe viitor daca am divorta sau ceva de genu?
ok. sa inteleg ca de fapt nimeni nu ar putea contesta aceasta donatie.
si am mai spus nu este vorba de bunicul meu - care D-zeu sa-l ierte a murit inainte de a ma naste eu, ci de unchiul meu unul din cei cinci frati ai tatalui meu, insa acest unchi numai mie vrea sa imi doneze acest imobil si ca sa nu mai facem acte de vanzare-cumparare plus atatea si atatea taxe vrea sa mi-l doneze deaceea am intrebat daca ar putea cineva la o adica sa conteste acest act de donatie.
deci nu am d-le SStroops cum sa vb cu parintii nici ai unchiului in cauza dar mai ales ai...:sorry: bunicului...:))
In situatia expusa nimeni nu ar putea contesta donatia, iar daca unchiul o face doar catre dvs. nici sotul nu va putea avea vreo pretentie, va fi bunul dvs. propriu. Vor avea drept asupra bunului donat doar copii dvs.
iar pt d-ul SStroops: eu am impresia ca va arde de glume sau chiar nu ati inteles.
parintii unchiului, bunicului strabunicului sunt....morti.....nu inteleg...ce n-ati inteles.