avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare de condamnare - cheltuieli judiciare catre ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare de condamnare - cheltuieli judiciare catre stat

buna ziua tuturor,as vrea sa va rog frumos daca ma puteti lamuri cu o condamnare.va scriu mai jos din continutul minutei: in baza art 87 alin 1.oug 195/2002 condamna pe xxx la o pedeapsa de 6 luni inchisoare cu aplicarea art74 lit a si art 76 lit e din vechiul cod penal.......in temeiul art 81,82 di vcp dispune susp conditionata a pedepsei. obliga inculp la plata 700 ron cheltuieli de judiciare...(mentionez ca cheltuielile avansate de procuratura au fost de 300 ron,procesul nu a fost amanat niciodata,)pb mea este art 76 lit e,va rog sa ma lamuriti cu acest art
Cel mai recent răspuns: almiha , utilizator 09:42, 24 Septembrie 2014
am inteles.va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie pe baza art 595 ncpp almiha almiha buna ziua,va rog frumos o lamurire ,am fost condamnat definitiv la curtea de apel,pe baza v cod penal,chiar daca am argumentat ca aplic ncp este mai ... (vezi toată discuția)
L202/2010 si circumstantele atenuante ContSters170716 ContSters170716 Buna, Lansez si eu o dezbatere. Avand in vedere prevederile L 202/2010 in ceea ce priveste recunoasterea faptelor retinute in rechizitoriu, iar ca efect ... (vezi toată discuția)
Buna se poate primi o amenda penala lucian89 lucian89 SE POATE PRIMI O AMENDA PENALA PT INFRACTIUNDE DE FALS MATERIAL IN INSCRISURI OFICIALE?ART 288 CP SPUNE CA PEDEAPTSA IN CAZUL PERSOANELOR FIZICE ESTE INTRE 3 ... (vezi toată discuția)