avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrari la sacrificare porci
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrari la sacrificare porci

buna ziua,
Avem o fabrica de preparate din carne, si ferma de cresterea porcil dar fara abator. La maturitate am trimis porcii la sacrificat la o unitate specializata in abatorizare pe baza de aviz . Unitatea respectiav a facturat prestarea efectuata catre unitatea noastra si pe baza de aviz a restituit subprodusele rezultate prin sacrificare. Intrebarea este intrarea subproduselor (carcasa, organe) le pot inregistra numai pe baza avizelor si raportului ce clasificare a carcasei sau trebuie sa intocmim si autofactura, si ce inregistrari contabile se intocmesc?
mltumesc

Alte discuții în legătură

Analize medicale pentru angajatii unui restaurant cretunicoleta cretunicoleta Buna ziua. La ce perioada de timp trebuiesc refacute analizele medicale pentru bucatari, pentru barmani, pentru ospatari, pentru lucratori comerciali si pentru ... (vezi toată discuția)
Lista coduri caen sub conditie Maria-Shirina Stefanescu Maria-Shirina Stefanescu Buna ziua, Vreau sa infiintez o firma care sa aiba cat mai multe coduri CAEN la obiectul secundar de activitate. Stiu ca exista niste liste cu anumite ... (vezi toată discuția)
Autorizare activitati patriciageorgescu patriciageorgescu Buna ziua, Imi poate spune cineva ce pasi trebuie sa urmez pentru a autoriza o cantina - codul CAEN 5629 si servicii de cazare pentru muncitori sezonieri ( ... (vezi toată discuția)