avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... DECIZIE ADUNARE INTRE MEMBRII ASOCIATIEI
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

DECIZIE ADUNARE INTRE MEMBRII ASOCIATIEI

Daca am nevoie de o semnatura pentru un sediu social (unde nu-mi desfasor activitatea) de la presedintele de asociatie si el refuza sa mi-l de`a pe motiv ca a facut adunarea intre membrii asociatiei(sefii de scari) si membrii au decis sa nu`mi de`a semnatura..vi se pare legal ce face avand in vedere ca nu au fost cei 50% +1 din membri?ce treaba are adunarea cu 3 membrii pe care a facut`o cu semnatura pe care el trebuie sa mi`o de`a?si totusi mi-a raspuns in scris in urma cererii depuse de mine...
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 06:25, 24 Septembrie 2014
Nu este obligat Comitetul Executiv sa va aprobe infiintarea unei firme in bloc. Daca exista in statut faptul ca puteti fi pus cu 5 persoane la intretinere, asa va fi... Sau 20, in functie de activitate! Ati fi de acord? Chiar daca nu desfasurati nimic la sediul social.
Nu cred ca ne intelegem..eu am nevoie de o semnatura de la presedintele asociatiei..si el ca sa isi acopere abuzul in serviciu a convocat imediat o adunare de 3 oameni membrii ai asociatiei si au decis sa nu`mi de`a semnatura..si mi-a raspuns in scris ca nu imi da semnatura din cauza adunarii..ca asa a decis adunarea...dar eu nu am nevoie de semnatura adunarii sau de decizia adunarii....eu am nevoie de semnatura lui..el mi-a motivat in acest mod..datorita adunarii nu imi poate da semnatura..un fleac..adunarea a fost la misto..intre 2-3 betivi de-ai lui..restu` nu au fost invitati..ca m-am interesat personal daca au fost toti invitati..si nu..nu au fost invitati toti membrii asociatiei...si eu acum va intreb..e legal ce face omul asta?se fofileaza si nu`si asuma responsabilitatea semnaturii...ce cai de atac am?
Ultima modificare: Marți, 23 Septembrie 2014
portocala142002, utilizator
Probabil ati inteles gresit cu AG.
Era vorba despre sedinta cu comitetul executiv al asociatiei, asa cum ne descrieti intamplarea.
Da, este legal sa adune acest comitet si sa decida daca va semneaza sau nu, avand in vedere ca el este reprezentantul legal al asociatiei si in anumite situatii, atunci cand simte nevoia sa ia si parerea celorlalti din comitet, sa-i consulte.

Interventie moderator
Ati mai deschis un topic pe acest subiect aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

Si va rog sa continuati discutia acolo.

Acest topic va fi inchis deoarece pe acest forum nu e permisa deschiderea mai multor topicuri cu aceeasi problema de catre acelasi utilizator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedintele de asociatie semneaza fara procura costy_online costy_online Presedintele de asociatie, care este de altfel si administrator semneaza procesul verbal al Adunarii Generale in numele altor persoane fara imputernicire ... (vezi toată discuția)
Convocator ședința adunarea generală a proprietarilor Dragos248 Dragos248 Buna ziua, convocatorul ședinței de adunare generală a proprietarilor a fost transmis via mediu informare Watap, pe grupul blocului din asociația de ... (vezi toată discuția)
Adunare generala elevic elevic Va supun atentiei urmatoarea situatie din cadrul asociatiei noastre: -Presedintele asociatiei a trimis o notificare catre biroul specializat din cadrul ... (vezi toată discuția)