avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 324 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plata credit in valuta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plata credit in valuta

este vorba despre o lege in care spune ca toti ce au credite in valuta sa se plateasca la cursul in care afost luat creditul.a fost data si la tv ca se va vota pe 20 septembrie dar nu mai stiu nimic nu au anuntat nimic pana acum
Cel mai recent răspuns: Maria Munteanu , Avocat 20:53, 24 Septembrie 2014
probabil va referiti la proiectul de lege prin care creditele in valuta ar putea fi convertite in lei, (de modificare a OUG 50/2010) respectiv la ceea ce s-a precizat aici :

www.avocatnet.ro/content/art...

statusul il puteti urmari la finalul articolului (este un link catre site-ul Camerei Deputatilor)

seara buna!
Ultima modificare: Miercuri, 24 Septembrie 2014
Maria Munteanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari oug 148/2005 ContSters68307 ContSters68307 Aveti cumva idee unde as putea gasi "draftul" sau in cat timp va fi publicata varianta finala? Mie imi expira cele 126 de zile in 21 decembrie 2008 si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Fosti detinuti politici Andreea Istrate Andreea Istrate Am observat ca pe 4 mai 2011 s-a votat un proiect delege al PNL privind despagubirea fostilor detinuti politici. Conform datelor aflate pe numeroase site-uri, ... (vezi toată discuția)
Grupele de munca -lege promulgata crisn crisn Buan ziua,vreau sa stiu cand iesim la pensie pentru : 10.07.1962 - 33ani vechime,14 grupa 1 07.11.1960 - 35 ani vechime,11ani grupa 1 02.03.1962 -33- ... (vezi toată discuția)