avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... decizie judecatoreasca definitiva nerespectata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

decizie judecatoreasca definitiva nerespectata

Buna ziua
Ce se intampla daca toate cele 3 instantele au hotarat ca am drept de servitute si totusi unul din proprietari incalca acest drept in continuate ?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Drum servitute blocat BATTIYE_RO BATTIYE_RO buna ziua ... ma confrunt cu urmatoarea problema: drumul care imi asigura accesul la proprietate imi este partial blocat cu resturi de materiale de constructie ... (vezi toată discuția)
Servitute de trecere balteanu valentin balteanu valentin Este legal ca un BEJ sa execute o licitatie publica pentru vanzarea unei parcele de teren fara ca la respectiva parcela sa existe o cale de acces ? ... (vezi toată discuția)
Servitutea de trecere law_and_order law_and_order Buna ziua! servitutea de trecere fie ea aparenta (drum vizibil) sau neaparenta poate avea ca titlu hotararea judecatoreasca? In carte scrie ca servitutea de ... (vezi toată discuția)