avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Taxa deconectare Colterm Timisoara
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Taxa deconectare Colterm Timisoara

Buna,
Locuiesc la bloc in Timisoara si anul acesta mi-am montat centrala in apartament.Problema este ca am fost in luna iunie la sediul Colterm din Timisoara si mi-au dat model de cerere de debransare, in care nu era specificata nici o taxa de deconectare. D-na administrator a depus actele in luna august si acum ne-a venit instiintare atat mie cat si celorlalti vecini care si-au pus centrala,ca trebuie sa achitam fiecare 500lei taxa de deconectare.Am sunat la ei sa intreb de ce percep acesti 500lei,pt ca nu au participat cu nimic la deconectarea mea,am platit proiect de debransare la o firma autorizata,modificare proiect gaz etc.Va rog sa-mi comunicati daca aceasta ,,amenda" de deconectare este legala.
Va multumesc anticipat!
Lucian P.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 23:42, 25 Septembrie 2014
"Amenda" de deconectare este legal si se numeste taxa de deconectare, vedeti etapa 3, pagina 2 din instiintarea aflata pe site-ul firmei Colterm in linkul de mai jos

[ link extern ]

Daca cititi cu atentie veti observa ca adresa din linkul de mai jos are data de 02 iunie 2014 adica luna in care ati fost sa solicitari debransarea.
[ link extern ]

Daca tot ati sunat la ei de ce nu ne relatati si ce raspuns ati primit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata deconectare colterm Pretorian Lucian Pretorian Lucian Buna ziua, Locuiesc in Timisoara,intr-un bloc cu 20 de apartamente. Din cele 20 apart doar 10 apart erau debransate, pana in 2013.In anul 2014,eu si inca un ... (vezi toată discuția)
Debransare colterm tm ccaammyy2011 ccaammyy2011 Buna ziua, Va ro sa imi spuneti cat este de legat ca colterm timisoara sa nu aprobe dosarul pentru debransarea de la reteaua lor?Daca ii dau in judecata pot ... (vezi toată discuția)
Debransare colterm ionela18 ionela18 Locuiesc intr-un bloc de garsoniere din Timisoara si doresc sa ma debransez de la Colterm dar nu pot pentru ca cei de Colterm mi-au dat aviz negativ. La ... (vezi toată discuția)