avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna dimineata,am luat un credit pe firma de la cec,punand in garantie casa in care stau,eu fiind si administrator,am ramas restant si cec prin executor a inceput executarea silita ,dar am ajuns la o intelegere cu cec si am facut un agajament,apoi pe suma ramasa inca unul si acum am lichidat complect datoria fata de cec.Am cerut sa-mi dea hartie sa-mi radiez ipoteca si au spus caci trebuie sa rezolv si cu executorul care mi-a spus caci am de plata 5000 de lei plus tva.Precizes caci in timp de 2 ani nu am fost somat de executor defel,doar o data la inceput,dupa care am fost la cec si am facut intelegere.Legal sant obligat sa platesc executorul sau dosarul executional este perimat.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cristi111us , utilizator 10:22, 29 Septembrie 2014
Buna ziua!
Daca a inceput executarea silita, in mod cert v-au fost imputate si cheltuielile de executare, care sunt datorate executorului judecatoresc.
Spor si voie buna!
Neoficial vorbind (si nu stiti de pe acest forum), pentru primul set de documente pe care vi le trimite un executor judecatoresc (notificare, comuncare, decizia de stabilire a cheltuielilor de executare, etc) onorariul executorului este de minim 600 lei (in functie bineinteles si de valoarea creantei ce trebuie executata) din care creditorul avanseaza aprox un sfert ... urmand sa-i recupereze tot de la debitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit cesionat romanescumaria romanescumaria Buna ziua.In anul 2008 am contractat un credit de nevoi personale in valoare de 23000 de lei si in 2009 unul la fel in valoare de 9000 de lei de la CEC ... (vezi toată discuția)
Recuperarea avansului dat executorului judecatoresc bukinst bukinst O sentinta irevocabila si investita cu formula executorie a fost inaintata executorului judecatoresc privind o creanta datorata de o societate ... (vezi toată discuția)